Over mij

Mijn naam is Bianca, maar online ga ik al een heel aantal jaren door het leven als Myrea. Ik ben geboren in augustus 1986 (leeuw dus, net op de cusp, waardoor ik ook heel wat maagd-eigeIMG_2893nschappen heb). Ik woon sinds de zomer van 2014 in het noorden van Antwerpen – “Voorbij waar de wereld is afgeplakt met gazetten”, zeggen ze ook wel eens. Stoort me niet, ik woon hier graag! Ook mijn werk is hier niet ver vandaan; ik geef les in het derde leerjaar van een schooltje in de buurt. Lekker rustig, lekker dorps dus. En dan te bedenken dat ik van ’t Stad kom!

Niet lang na de verhuis kregen Lief en ik te horen dat we in blijde verwachting waren! Behalve Bianca, Myrea en juf word ik dus ook Zoet (of lief, lieverd, sjattie, schat, …) en Mama genoemd. Een hele boterham dus!

Achter elk van die namen schuilt een verhaal, schuilt een deel van mijn persoonlijkheid. Al die deeltjes maken mij tot wie ik ben en al die deeltjes zullen ook deel gaan uitmaken van mijn blog. Sommige wat meer in de spotlight, andere wat meer op de achtergrond.

Advertenties